Ενοικίαση Γηπέδων

Ενοικίαση Γηπέδων

Επικοινωνήστε στο 2610-911 364 και 6944 265693 για να κάνετε κράτηση γηπέδου στο On Court - Rio Tennis Club. Τα γήπεδα του On Court - Rio Tennis είναι Green Set 7 Στρώσεων - Super Soft Evolution - I.T.F. Speed Rating Medium.

Ήρθε η στιγμή να αποκτήσεις την κάρτα που σε συμφέρει ... Άλλωστε παίζεις καλύτερα οταν δεν σκέφτεσαι την ωρα!  Tennis Card : Πατήστε εδώ 

 

Στις εγκαταστάσεις του On Court - Rio Tennis Club υπάρχουν 4 γήπεδα 4 Γήπεδα Green Set 7 Στρώσεων - Super Soft Evolution - I.T.F. Speed Rating Medium. Η σημασία του τερέν στο αγώνισμα του τένις είναι ο λόγος για τον πολλαπλασιασμό των διαφορετικών τύπων επιφανειών γηπέδων που έχουν αναπτυχθεί. Το γήπεδο επηρεάζει το πώς οι παίκτες κινούνται και πώς η μπάλα αναπηδά. Από το σύνολο του εξοπλισμού, κατά κύριο λόγο ο παίκτης πρέπει να προσαρμόσει το παιχνίδι του στην επιφάνεια του γηπέδου. Οι περιορισμοί λόγω του κλίματος, τις διαφορετικές εποχές καθώς και τη συντήρηση που απαιτείται για την παραγωγή φυσικού χλοοτάπητα αποδεκτής ποιότητας σύντομα οδήγησε σε εναλλακτικές λύσεις με τη μορφή του πηλού (clay) - αρχικά θρυμματισμένα τούβλα -, ακολουθούμενη από άλλες κοκκώδης ορυκτές επιφάνειες, το τσιμέντο, την άσφαλτο και το ξύλο. Δεδομένου ότι η τεχνολογία των υλικών αναπτύχθηκε κατά τον εικοστό αιώνα, η εισαγωγή των νέων τεχνητών, συνθετικών ειδών επιφάνειας επιταχύνθηκε.

To Greenset είναι μια ακρυλική επιφάνεια για γήπεδα τέννις σκληρής επιφάνειας (hardcourt). To Greenset χρησιμοποιείται σε πολλές επαγγελματικές εκδηλώσεις τέννις που γίνονται από τη Διεθνή Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ITF) και για τα τουρνουά ATP και WTA. Είναι κατασκευασμένο από στρώματα συνθετικής ρητίνης και διοξείδιο του πυριτίου στην κορυφή μιας βάσης από άσφαλτο ή σκυρόδεμα, για μόνιμες εγκαταστάσεις. Οι Greenset επιφάνειες έχουν ως βασικά χαρακτηριστικά την υψηλή απόδοση και την αντοχή με την εύκολη συντήρηση, τόσο για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Τα γήπεδα Greenset έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν τέλεια αναπήδηση της μπάλας, ώστε να ταιριάζει σε όλους τους τύπους του παιχνιδιού, και να προσφέρουν στους παίκτες αίσθηση μεγάλης άνεσης, ενώ ταυτόχρονα μείωνει την καταπόνηση και τους τραυματισμούς στην πλάτη, τα πόδια και τον αστράγαλο.

Το πρόγραμμα ταξινόμησης ταχύτητας γηπέδων έχει αναπτυχθεί από την ITF για να βοηθήσει στον να καθορίστει το είδος και την ταχύτητα της επιφάνειας που είναι πλέον κατάλληλη για τις ανάγκες του ενός γηπέδου. Η ITF κατατάσσει τις επιφάνειες γηπέδων σε μία από τις πέντε κατηγορίες από Slow έως Fast. Τα γήπεδα του On Court - Rio Tennis Club έχουν κατάταξη ταχύτητας Medium.