Τμήματα Junior

Τμήματα Junior

Προσαρμοσμένα μαθήματα τένις για μικρά παιδιά ηλικίας 4-10 ετών αλλά και εφηβικά τμήματα για παιδιά 11-17 ετών. Το πρόγραμμα μαθημάτων επιτρέπει στα παιδιά να προχωρήσουν εύκολα και γρήγορα στο παιχνίδι του τένις και να γίνεται όλο και πιο διασκεδαστικό για αυτά. Εισάγοντας τα παιδιά στα προγράμματα του On Court - Rio Tennis Club από μικρή ηλικία θα τους δώσει εμπιστοσύνη βλέποντας άμεση πρόοδο και θα κρατήσει ενθουσιασμένα για να συνεχίσουν να παίζουν τένις. Όλα τα παιδιά αξιολογούνται και τοποθετούνται ανάλογα με την ηλικία και τις δεξιότητες τους σε κατάλληλες ομάδες.

Junior Mini Tennis

* Τα παιδιά ηλικίας 4 – 6 ετών μαθαίνουν τις βασικές κινητικές δεξιότητες του τένις και κάνουν τα πρώτα τους βήματα σε θέματα τεχνικής  μέσα από μία μεγάλη γκάμα παιχνιδιών και ασκήσεων.

Σε αυτό το επίπεδο προπόνησης χρησιμοποιούνται κόκκινες μπάλες  κατασκευασμένες από αφρώδες υλικό.
2 φορές /εβδομάδα

Διάρκεια Προπόνησης: 60 λεπτά

Παιδικό (ηλικίες 7-17)

* Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7-17 ετών που βλέπουν το άθλημα του τένις σαν μια γενική μορφή άσκησης και άθλησης. Χρησιμοποιούνται μπάλες πορτοκαλί, πράσινες και κίτρινες αναλόγως το επίπεδο των παιδιών.

Τα Παιδικά τμήματα είναι ένας ωραίος τρόπος τα παιδιά να συνεχίσουν το τένις καθώς και να βελτιώσουν  την τεχνική τους, εφαρμόζοντας  μια απλή μορφή τακτικής την οποία μαθαίνουν με διάφορα παιχνίδια. Τέλος αναπτύσσουν και την ανταγωνιστικότητά τους.

  • Orange (ηλικίες 7-8)
  • Green ( ηλικίες 9-10)
  • Yellow (ηλικίες 11-17)
  • 2-3 φορές /εβδομάδα

Διάρκεια Προπόνησης: 60 λεπτά

 

 

.